torstai 7. marraskuuta 2013

Alkuviikkoa ja ylimääräinen neuvolakäynti

Tää viikko lähti liikenteeseen kuten edellinenkin, sairasloma uupumuksen takia jatkuu. En tosin usko, että tästä on mitään hyötyä, kun yhtä väsynyt olen nyt kuin koulua käydessäkin. Stressi on kyllä vähentynyt, eikä ole paineita opintojen suorittamisesta, kun ihana vastuuopettajani kielsi kouluasioiden miettimisen sairaslomalla. Olen kotosalla vielä ensiviikon keskiviikkoon, jolloin menen juttelemaan omalääkärin kanssa (neuvolalääkärille ei ole aikoja..), että mites tästä eteenpäin sitten. Menisin mielelläni takaisin kouluun jo ensiviikolla, mutta jos oon näin väsynyt, nii miten jaksan nousta sängystä klo.4.45? Oon menny nukkumaan tosi aikasin, kasin ja ysin välillä, mutta silti aamut on tuskaa, ja ennen puoltapäivää täytyy jo nukkua päikkärit. Jos siihen ei ole tilaisuutta, niin olen kuin kävelevä zombi. Sama juttu kolmen aikaan iltapäivällä, jos en saa nukuttua taas tuntia-paria niin ei kyllä päivä kulje ei sitten millään. Ja silti haluan kömpiä sänkyyn yöunille jo heti Salkkareiden loputtua! Tiedän, että väsymys on ihan normaalia pienten lasten vanhemmilla ja raskaana olevilla, mutta tää on yhtä helvettiä. Enkä nyt tarkoita, että poika aiheuttaisi tämän, hän on ollut jo pidemmän aikaa taas ihanan oma itsensä, pirteä ja iloinen eikä yhtään itkuinen. Sksi on aika huono omatunto, kun äiti vaan haluaisi maata sängyssä koko päivän..

Tiistaina oli kauppapäivä, ja ennen sitä käytiin hoitamassa kotivakuutus ajantasalle LähiTapiolassa. Hintaa kotivakuutukselle tuulee vuosittain vain n. 125e, ja tällä jatketaan siihen saakka, kunnes täytetään 27 vuotta. Osuuspankkiin ei päästä tällä viikolla, aika saatiin ensiviikon tiistaille. Kauppareissun jälkeen ihmeteltiin, kun saatiin jääkaappi täyteen ja pakkaseenkin lihatuotteita, eikä mennyt kuin viitisen kymppiä kaupoille (me kirjataan kuukauden menot ja tulot ylös niin saadaan joku käsitys tän hetkisestä rahanmenosta). Käytiin S-marketissa ja Lidlissä, usein käydään S-marketin sijaan Citymarketissa. Silloin menee jopa yli 70e yhteen kauppareissuun. Täytyypä taas alkaa käyttää S-ryhmää. Loppu tiistai meni koomatessa.

Eilen eli keskiviikkona minulla oli ylimääräinen neuvolakäynti syömisen ja väsymyksen takia. Pissa oli puhdas ja paino 44,8kg. Verenpainetta ei mitattu. Kuunneltiin myös pienen sydänäänet, kaikki oli hyvin, vaikka liikkuvainen kaveri yrittikin pyörähdellä pois sykeanturin alta ihan koko ajan :D. Sit puhuttiin mun olosta, ja neuvolatäti kehotti ottamaan yhteyttä neuvolapsykologiin jos ei olo ala tuntua helpommalta, olisi kuulemma hyvä jutella syömisen aiheuttamista tunteista. En saanut siitä käynnistä ihan hirveästi irti. Sovittiin, että käyn tiuhempaan neuvolassa, ja seuraava aika muutettiin jo kahden viikon päähän perjantaille. Neuvolatäti puhui myös raskauden aikaisesta masennuksesta, mutta en mä oo masentunu, ihan puhki vaan, Hän oli samaa mieltä, koska en mä oo alakuloinen tai surullinen. Välillä on pinna vaan kireellä, kun tuntuu, ettei saa mitään hoidettua. Sitten tätsä kysyi, että mitä sitten saan hoidettua, ja aikamoisen listan kuitenkin luettelin Antin hoitamisesta ruoanlaittoon ja imuroinnista vessanpesuun, eli kyllä ne asiat tuleekin hoidettua. Taitaa vaan tuntua siltä, etten tee päivisin mitään.

Tänään miehen työt alkoi jo klo.6.30, ja poju päätti herätä samalla kun iskä! Nousin itekin sit klo.5.50 ja syötiin puuroa kumpikin. Nyt odottelen, että milloin poika haluaisi mennä takaisin nukkumaan :D. Viedään varmaan koira lenkille, niin saadaan vähän happea, ehkä sit nukuttais vähän pidempään taas. Huomenna on taas kauppapäivä, ja luantaina mies menee hirvimettälle. Sunnuntaina onkin sitten isänpäivä, jota vietetään ensin kotona ja sitten mennään mieheni vanhemmille. Tekee tosi paljon mieli tehdä taas päivä kuvina postausta, se ehkä luvassa lauantaina. Sunnuntaista tulee sitten isänpäiväpostaus joko sunnuntai-iltana  tai maanantaina, riippuu vähän jaksamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.