torstai 17. lokakuuta 2013

12+3

Tänään heräsin siihen, kun Aleksi napsautti valot päälle ja sanoi, että "mun pitää olla yheksän minuutin päästä töissä!" Oli miesparka nukkunut 1,5 tuntia pommiin! Eipä siinä sitten mitään, itse käänsin vaan kylkeä ja mies ampaisi ylös ja muutaman minuutin jälkeen havahduin, kun ulko-voi kolahti kiinni. Kylläpä hän silti kerkesi ajoissa, oli pyöräillyt kotoamme työpaikalleen noin viidessä minuutissa :D. Antti heräili  klo.7.50 ja vein hänelle toiveikkaana vielä maitopullon, jospa nukahtaisi vielä takaisin. Ei nukahtanut. Tänään laiskotti, joten annoin pojalle voileivän muovilauteselle olohuoneen pöydälle, naksautin telkkarin päälle ja toin pojalle taaperokärryllisen legoja. Sain hankittua itselleni 30min lisää aikaa löhöilyyn. En tosin saanut enää unta, mutta makoilin sängyssä ja mietiskelin josko lähdettäisiin tänään uuden Tokmannin avajaisiin. Nousin sängystä 8.45, ja laitoin samantien puuron tekeytymään ja kahvin tippumaan ja laitoin koiran takapihalle. Syötiin rauhassa oikea aamupala ja sitten poika jatkoi leikkejä.

Klo. 9.40 oltiin valmiita lähtemään ulos koiran aamulenkkiä suorittamaan. Sillon oli vielä ihan hyvä keli, vaikka aurinko ei paistanu. Mietin, että voitais mennä kävellen sinne avajaisiin, joten tehtiin vaan puolentunnin lenkki koiran kanssa.

Kun tultiin takas kotiin, menin suihkuun ja otin pojan kylpyyn samaan aikaan. Yhdeltätoista poika nukkui jo ekat päikkärit, sillä aikaa tein jauhelihakeittoo ruuaksi ja siivosin leluja ja keittiön. Antti heräili noin tunnin nukuttuaan ja sitten syötiin kumpikin, poika tosin oli vähän vastahakoinen istumaan syöttötuolissaan, joten ruokailu kesti taas vaikka kuinka kauan. Ruokaa meni vain puoli lautasellista, sen lisäksi hän kyllä söi voileivän ja metsämarjasoseen. Huomasin keittiön ikkunasta että oli alkanu sataa räntää! Soitin sitten äidilleni ja kysyin olisiko hän menossa käymään avajaisissa, että päästäisiin autokyydillä. Äiti olikin jo kassalla, ja sanoi että kannattaa ihan suosiolla jättää menemättä, oli kuulemma koko kauppa ihan täynnä väkee ja kassajonot oli kassoilta aina pääovelle asti! En viitsinyt sitten lähteä sinne pojan ja vaunujen kanssa, mutta sovittiin, että huomenna Antin neuvolan jälkeen käydään torilla, vauvakahveilla ja käydään sitten kattomassa olisko Tokmannilla pahin ryysis mennyt jo ohi.

Ruoan jälkeen leikittiin vähän aikaa legoilla, juostiin taloo ympäri taaperokärryillä ja luettiin ainakin 5 kirjaa. Varttia vaille kaksi Antti alkoi jo vaikuttaa väsyneeltä, ja etsi tuttinsa huoneensa lelukorista ja repi uniriepunsa pinnasängyn pinnojen välistä. Aika selvä vihje, mitä poika halusi :D. Maitoa vaan pulloon ja poika päikkäreille taas.Kurjaa, kun niin huono ilma. Aleksi pääsi töistä puoli kahdelta. Jos tulee parempi keli iltaa kohden, voitaisiin kaikki lähteä koiran kanssa pidemmälle lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.