maanantai 9. syyskuuta 2013

6+3

Pahoittelen taukoa. Tuntuu, että kaikki päivät menee vaan ihan sumussa. Olen ihan järkyttävän väsynyt kokoajan, varsinkin iltapäivästä iltaan. Aamusta saakka voin pahoin. Pahoinvointiin syön edellisessä raskaudessa saamiani primperan pahoinvoinnintia ja oksentelua vähentäviä lääkkeitä, mutta niiden vaikutus ei kestä kovin kauan, luultavasti alkaa päiväys mennä umpeen. Huomenna on onneksi ensimmäinen neuvola, niin voin kysyä jotain toista lääkettä tai uusia tämän reseptin. Luulin, että esikoista odottaessa kuuluin pahoinvoivien äitien kärkijoukkoon, mutta ei se kyllä vedä tälle vertoja. Oksennus tulee, jos en ota lääkettä heti sängyssä vesilasillisen kanssa ja makaa sitten hetkeä paikoillani. Edellisessä raskaudessa pahoinvointia lievensi huomattavasti pieni purtava ennen sängystä nousua, mutta nyt ei tule kuuloonkaan syödä yhtään mitään, ennen kuin lääke on vaikuttanut. Mutta tätähän tämä on, raskaana oleminen! En tosin millään voinut kuvitella, että voin pahoin kahdessa perättäisessä raskaudessa, koska aina sanotaan, että kaikki raskaudet samallakin naisella ovat hyvin erilaiset. No, enää max. 6 viikkoa pahoinvointia jäljellä, se yleensä helpottaa siinä rv.13 kieppeillä.

Väsymyksen ja pahoinvoinnin lisäksi ei juuri muita oireita ole. Rinnat ehkä hieman turvonneet ja vähäsen arat, maha turpoaa aika herkästi edelleen. Mieliala vaihtelee jonkinverran, mutta luulen sen johtuvan ihan vaan tästä väsymyksestä enkä hormoneista.

Masukuvaa rv.6+0 luvassa heti, kun löydän kameran piuhan jostain, toivottavasti ei hukkunut muutossa.

Siitä puheenollen, nyt alkaa tavarat olla paikoillaan. Muuttolaatikot on purettu, enää täytyy tavaroiden löytää omat paikkansa. Otan kuvia kodistamme, mutta niitäkään en sitten voi laittaa, ennen kuin se typerä piuha löytyy.

Hyvää alkusyksyä kaikille! Huomenna postaus ekasta neuvolakäynnistä :).

2 kommenttia:

  1. Mä oon suoraan sanottuna kateellinen sun pahoinvoinnista! Täällä on ykätty tasan kerran ja sekin johtui siitä etten ehtinyt aamulla syömään. Varmasti inhottais oksentaa joka päivä, mutta mä tarvitsen jonkun konkreettisen, ''oikean'' oireen :)

    - Black butterfly & Pieni 6+5

    VastaaPoista
  2. Antaisin mielelläni puolet tästä sulle, jos vaan voisin! :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.