keskiviikko 21. elokuuta 2013

Ruokaällötys ja väsy

Syöminen kuvottaa. Ihan älyttömästi. Oon saanu tänään kuitenkin syötyä tän verran:

Aamupala: Kahvi ja täysjyväruisleipä tuorejuustolla (yksi puolikas)
Päiväruoka: Hapankorppu ja kurkkua
Välipala: Maitorahka+banaani
Iltapala: Täysjyväruislepä (yksi puolikas) kurkulla ja tomaatilla

Jos tosta nyt pikaseen laskee, niin kaloreita kerty about 500. Eli ei menny ihan putkeen, kun kulutan päivittäin AINAKIN 1500kcal yhteensä. Varmasti useimpina päivinä sen 2000kcal, koska tänään tein vaan yhden lenkin koiran kanssa, koska mies oli koko päivän kotona orjuutettavana :D. Ulkoilu olis saattanu helpottaa kyllä siihen pahoinvointiin.. Ehkä huomenna olis vähän parempi päivä tän olon kanssa. Lisäks mua V-Ä-S-Y-T-T-Ä-Ä ihan tajuttomasti. Nukahtelin joka kerta kun ehdin istumaan alas sohvalle edes hetkeksi. Tänään varailin pojalle uutta neuvola aikaa, ja kyselin saisinko samalla soitolla aikaa äitiyspuolelle. Täytyy kuulemma soittaa erikseen sinne. En vielä soita kuitenkaan tällä viikolla, ensiviikolla mahdollisesti. Haluan saada varhaisultran ja np-ultran mahdollisimman pian (niin aikaisille viikoille kuin suinkin mahdollista), koska niiden jälkeen kerrotaan ainakin näillä näkymin sitten lähisukulaisille raskaudesta. Ja sitten voin alkaa vähän lisäilemään kuvia meidän poppoosta, kun ei enää haittaa jos joku tunnistaa :).

Tilasin äsken ClearBluen digitestin, jotenkin se vaan antaa sen NYT OOT OIKEESTI RASKAANA tuloksen. Ne kaks viivaa on vaan.. no, kaks viivaa. Digitesti sanoo sen, että RASKAANA (tai "ei raskaana"), ja se sitten vasta jotenkin tuntuu todelliselta. Kyllähän mä sen jo tiedän, että oon raskaana, ei tästä yökötyksestä paljon voi erehtyä.

Täytyy kai kohta mennä nukkumaan, huomenna on mun vuoro nousta pojan kanssa, ja antaa miehen nukkua. Meillä on sellanen tapa muodostunut, että joka toinen yö toinen meistä hoitaa pojan yöllä (ei kovin monena yönä viikossa enää tartte) ja sit se toinen, joka sai yön nukkua, nousee aamulla pojan kanssa. Jos toinen vaikuttaa tosi uupuneelta, saatetaan tehä pari tai kolmekin yötä samaa vuoroa, niin toinen pääsee takasin elävien kirjoihin. Tää toimii meidän mielestä ihan hyvin, kumpikaan ei oo valittanu. Mutta nyt se sänky jo huutaa mua luokseen, öitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.